logo
logo

poolen
Simmet är öppet enligt tidsbokning måndag-fredag på tel. 0485-56 31 71 eller 0708-55 89 12

Är vi upptagna med patient är det inte säkert att vi kan svara utan ber er då lämna namn och telefonnummer på telefonsvararen så ringer vi upp så snart vi kan. Under dessa tider finns alltid personal tillgänglig i simmet och vid rehabsim finns alltid fysioterapeuten med hunden hela tiden. Vi simmar aldrig mer än 30 minuter men med duschning och stretching bör ni ha minst 1 timma till förfogande för att det inte ska bli stressigt för hunden.

Lördagar och söndagar finns det möjlighet att hyra poolen per timme. Dock måste minst 3 timmar bokas i ett sträck. Kan vara något för tex 6 st träningskompisar som tillsammans kan köra motionsträning och aktivering med era hundar. Förutsättningen är att hundarna har besökt anläggningen och simmat i poolen minst 5 ggr tidigare tillsammans med ansvarig personal och att de inte går under rehabiliteringsbehandling.

För kurser, boka på telefon 0485-56 31 71, 0708-55 89 12 eller mail ankie.laursen@telia.com uppge vilken kurs det gäller, namn, adress, tel och din hunds namn, ras, ålder och om den har några kända krämpor.